NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in Tilburg met een combinatie van professionaliteit en een persoonlijke aanpak

Een kapper in Tilburg met passie voor het vak? Die vindt u bij Hair & Looks, dichtbij het Centraal Station. Hier worden professionaliteit en een persoonlijke aanpak gecombineerd, zodat iedere klant met een vertrouwd gevoel in de stoel plaatsneemt. De wensen van de klant worden centraal gesteld en dankzij de ervaring van de specialisten wordt naar een goede ervaring voor iedere bezoeker gestreefd. Hair & Looks is goed bereikbaar en één van meerdere vestigingen in Brabant. De kappers verwelkomen u graag in Tilburg, Breda, Helvoirt of Oosterhout.

Specialisten die regelmatig oefenen en bijspijkeren

Wilt u uw haar laten knippen of gaat u liever voor een nieuwe kleur? Bij deze kapper in Tilburg worden diverse services aangeboden. Voor een basiskleuring zit u hier goed, maar complexere behandelingen zoals high/lowlights en kamstrepen worden met hetzelfde gemak aangeboden. Behoudt u liever uw eigen kleur, maar wilt u toch iets anders? Wat denkt u van watergolven of permanenten? Hair & Looks biedt tevens een treatment aan om uw haar extra te voeden. Ook voor het kleuren of epileren van wenkbrauwen draaien de specialisten hun handen niet om. Dankzij regelmatige trainingen bij Roverhair blijven zij op de hoogte van de laatste trends, knip- en kleurtechnieken.

Een kapper in Tilburg met een abonnement voor vaste klanten

Brengt u regelmatig een bezoek aan de kapper in Tilburg? Een kappersabonnement is voor u dan het overwegen waard. Voor veel goederen en diensten is tegenwoordig een abonnement af te sluiten en Hair & Looks sluit in die rij aan. Voor een vast bedrag per maand maakt u onbeperkt gebruik van de diensten van deze kapper in Tilburg. Bent u ondernemer of heeft u personeel in dienst? Het kappersabonnement kan u veel gemak opleveren. Op de website van Hair & Looks zijn de verschillende af te sluiten abonnementen te zien en maakt u eenvoudig een keuze.

https://hairandlooks.nl