NGS West1
Image default
Health / Alternative

Een spa onderhouden doe je zo

Iedereen die een eigen spa heeft wil hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Het is daarom verstandig je eigen spa goed te onderhouden. Bij Rhodos vind je een ruim assortiment onderhoudsproducten voor je spa. Welke producten heb je absoluut nodig? Lees het in onderstaand blog.

Spa stofzuiger

De bodem van je spa hoort schoon te zijn. Om vuil te verwijderen komt een stofzuiger goed van pas. Je vindt bij Rhodos verschillende spa stofzuigers voor een betaalbare prijs. Verwijder je het vuil goed en met regelmaat van de bodem, dan heb je minder snel last van vies water en is een waterbehandeling goedkoper. De leidingen in de spa worden ook minder snel aangetast door het vuil wat in de spa blijft liggen. Kortom: een spa stofzuiger is een echte must!!

Filterreiniger

Je spawater schoonmaken doe je eenvoudig met een filterreiniger. Om een goede waterkwaliteit te garanderen is het belangrijk om het filter regelmatig schoon te maken. Wij adviseren dit een keer per week te doen. Je bestelt via Rhodos diverse filters en ze zijn altijd goed geprijsd. Bekijk ons assortiment gerust.

Schepnet voor groot vuil

Een spa vol bladeren en takjes is er vervelend. Om groot vuil te verwijderen heb je een schepnet nodig. Om ook bij lastige plekken te kopen is het mogelijk het schepnet aan een telescoopstang te bevestigen. Zo kom je zelfs bij hoeken en op de bodem. Ideaal toch?

Spa schoonmaakborstel

Het laatste onmisbare item: de spa schoonmaakborstel. Met deze borstel is het heel gemakkelijk om alle hoeken van de spa goed te reinigen. Je kunt soms niet voorkomen dat er resten vuil in de hoeken blijven zitten. Hierdoor kan het water alsnog vuil worden. Gebruik een spa schoonmaakborstel en je spa ziet er weer uit als nieuw. Dat wil toch iedereen!

https://www.rhodos-shop.nl/