NGS West1
Image default
Beauty en verzorging

Ga voor een nieuwe look bij deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een geschikte kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Breng dan een bezoek aan Moniques Hairfashion. Bij deze kapsalon wordt er aandachtig geluisterd naar uw wensen, maar kunt u ook uitstekend terecht voor persoonlijk advies. Wilt u een keer voor een totaal andere look gaan? Het professionele team voorziet u van een flinke dosis inspiratie. Wie weet loopt u, na een bezoek aan deze kapper, met een nieuwe look de deur uit. Deze kapper is er voor iedereen: heren, dames en kinderen worden voor een scherpe prijs geknipt. Durft u voor een andere look te kiezen? Of wilt u enkel uw haar bij laten knippen? Bij Moniques Hairfashion is het allemaal mogelijk.

De beste kapper voor heren vlakbij Krimpen aan den IJssel

Heeft uw haar een opfrisbeurt nodig? Dan bent u als heer bij deze kapsalon aan het juiste adres. Voor de meest uiteenlopende herenkapsels kunt u bij deze kapsalon terecht. Wilt u naast uw kapsel uw baard laten behandelen? U kiest bij deze kapper voor het klassiek scheren van uw baard met een open mes. Of laat u het professionele team aan de slag gaan met de Gordi boldi of een tondeuse? Wat uw wensen ook zijn: bij Moniques Hairfashion wordt ernaar gestreefd om u met een enthousiast en tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.

Wacht niet langer en maak een afspraak

Naast heren, is deze kapper uiteraard gespecialiseerd in het knippen van vrouwen en kinderen. Wilt u uw haar een nieuwe kleur geven? Dat kan! U heeft keuze uit heel veel verschillende kleuren. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan is het uiteraard mogelijk om de kappers om advies te vragen. Wilt u binnenkort geknipt worden door de beste kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Maak dan snel een afspraak en laat u verrassen.

https://moniqueshairfashion.nl