NGS West1
Image default
Health / Alternative

De top 10 kettlebells – koop ze nu!

De man van De Kettlebell Sportschool heeft een complete koopgids in elkaar gezet waar 9 kettlebells vergeleken worden. Zo kom jij erachter wat de goedkoopste kettlebell is. Je kunt zo de juiste kettblebell kopen om te beginnen met sporten. 

Zo kun jij thuis of in de gym al aan de slag met fitness. Fitnessen doe je om je gezonder, fitter en gewoon gezonder te voelen. Je kunt van alles doen: cardio, krachtsport, bodybuilding of gewoon sporten voor je plezier. Het is namelijk veel leuker om te sporten met de ijzeren bonk. Je doet veel oefeningen zoals de swing, high pull, turkish get up, military press, push up, goblet squat en de beroemde kettlebell squat & kettlebell deadlift.

Hiervoor zijn er ook genoeg schema’s/trainingsschema’s beschikbaar om je op weg te helpen met een complete workout. Je traint zo alle spieren van je lichaam met de stalen kanonskogel. Het is namelijk ontzettend breed toepasbaar voor elke spieroefening of sportdoel. Het spreekt al snel meerdere spiergroepen aan met zogenaamde compound of multi joint oefening.

Afijn, een kettlebell kopen. Dit doe je door te letten op verschillende eigenschappen; o.a. het handvat, het materiaal, het merk, gewicht, & prijs. Goedkope kettlebells vind je ook in de lijst van De Kettlebell Sportschool.

Het belangrijskt om op te letten bij het kopen van een kettlebell is sowieso het handvat. Dit moet comfortabel, breed genoeg zijn en grip bieden. Anders wordt het uitvoeren van de oefeningen nogal lastig. Qua gewicht moet je kijken naar hoeveel ervaring je al hebt met fitness. 

4kilo, 6 kilo, 8kilo, 10 kilo, 12 kilo… t/m maar liefst 40 kilo. Het is allemaal beschikbaar en online te bestellen. Overigens is alles gewoon online in nederland te bestellen. Er zijn goedkope kettlebells in de lijst maar ook dure. Goede merken zijn er allemaal te vinden. Aangezien het een hele lijst is zul je ook de beste vinden. Tenslotte zijn er zelfs kettlebell sets te vinden waardoor je helemaal niet hoeft te kiezen welk gewicht je gaat kopen.

 

Waar ga ik mijn kettlebell kopen?

We raden je aan de kettlebell te kopen via de koopgids. Dat doe je daar!

 

https://kettlebellsportschool.nl/beste-kettlebell-kopen-2018/