NGS West1
Image default
Health / Alternative

Definitief ontharen

De beste lasertechiek voor definitief ontharen

Voor het definitief ontharen van specifieke lichaamsdelen laat je je behandelen door Sensitif. Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in laserontharing. Vanaf het begin hebben wij ons gefocust op permanent ontharen met de allerbeste en nieuwste lasertechniek. Vandaag de dag behoren we tot de vier beste klinieken van Nederland en zijn we een echte voorloper in ons vak. Ons doel is om jou gelukkig te maken door je de beste kwaliteit te bieden en alle aandacht te geven. Er is daarom altijd een behandeling te vinden die bij jou past. Voor het beste persoonlijke advies, maak je nu een afspraak online.

Permanent ontharen voor het gehele lichaam

Wil je meer informatie over permanent ontharen, dan lichten de experts van Sensitif je graag uitgebreid voor. Definitief ontharen betekent dat je door middel van geavanceerde lasertechniek van je ongewenste haargroei af komt. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te scheren, harsen of epileren. Vanwege onze persoonlijke aanpak heb je maar weinig behandelingen nodig en onze deskundige therapeuten behandelen elk lichaamsdeel zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om je gezicht, de benen, de bikinistreek of rug, het resultaat is altijd uitstekend. Wil je voor altijd een stralende zachte huid, meld je dan aan voor je eerste gratis consult.

Lekker in je vel na definitief ontharen

Sensitif maakt van definitief ontharen een feest voor je huid. Als je je altijd lekker wilt voelen op het strand, tijdens het uitgaan of tijdens bijzondere intieme momenten, spreek je nu af voor een persoonlijk behandeltraject. Wij begeleiden je volledig en helpen je met het maken van een goede planning. We adviseren je uitvoerig over de verschillende behandelingen en geven veel praktische tips. Je kunt bij ons terecht op het moment dat het jou het beste uitkomt, dus ook ’s avonds of op zaterdag. Voel je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt, en plan vandaag nog je persoonlijke consult in.