NGS West1
Image default
Health / Alternative

High care

High Care

Highcare is hét uitzend- en detacheringsbureau voor de zorg en het de veiligheid. Door hooggekwalificeerde professionals te matchen met opdrachtgevers zijn ze actief in verschillende branches en dat doen ze al meer dan twintig jaar. Er kan gezegd worden dat ze beschikken over een ruime ervaring, waarmee ze u graag helpen bij complexe vraagstukken. Je kunt altijd rekenen op betrokkenheid en waardering en dat zorgt voor tevreden klanten.

De diensten van Highcare

Voor welke diensten kun je aankloppen bij Highcare? Je kunt bij ze terecht vacatures in de zorg, hierbij kun je denken aan ambulancezorg, artsen, centralisten, verpleegkundigen, helpenden en verzorgenden. Ze hebben bijvoorbeeld vacatures voor ambulancezorg open staan in het hele land. Hierbij wordt er gewerkt in losse diensten, via flexwerk. Zo kunnen er altijd beschikbare medewerkers worden ingezet om diensten op te vangen of om langdurig aan de slag te gaan via detachering. Bij Highcare vinden ze het belangrijk om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor bieden ze een scala aan bijscholingen, assessments en coaching trajecten.

Klaar voor een nieuwe start?

Ben je benieuwd naar succesverhalen van Highcare? Voor Anne (verpleegkundige) is het een goede mogelijkheid om ervaring op te doen in het vak, maar waar ze het wel kan blijven combineren met school. En Henk (SEH-verpleegkundige) vind het een voordeel dat zijn kennis up to date blijft door de korte lijntjes en de goede communicatie. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Bij Highcare heb je zelf het heft in hangen en wordt je geholpen met het werk te zoeken waar jij je goed bij voelt. Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via de mail of telefonisch. Ze staan altijd voor je klaar om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en om een passende vacature te vinden.

https://highcare.nu/