NGS West1
Image default
Health / Alternative

Een jonge huid behouden

Iedereen wil er natuurlijk zo lang mogelijk zo jong mogelijk uitzien en zijn of haar jeugdige huid behouden. Helaas ontkom je niet aan ouderdom en huidveroudering zal toch echt gaan optreden. Op ons gezicht zullen sporen van rimpels komen en de huid krijgt een stuk minder volume. De huid zal in de loop van de jaren ook doffer worden en minder stralend zijn. Dit hoort nou eenmaal bij het proces van ouder worden. De tekenen beginnen meestal voor het eerst te verschijnen rond je 25e levensjaar.

 

De eerste tekenen van veroudering van de huid laten zich dus al vrij vroeg zien. Het is daarom belangrijk op tijd te beginnen met het tegengaan van dit proces. Helemaal tegenhouden lukt natuurlijk niet maar vertragen kan zeker. Je huid verzorg je via twee wegen: je algemene gezondheid en speciale huidverzoring. Ongezond en vettig eten, roken en alcohol zijn echt funest voor je huid. Daarnaast zijn blootstelling aan de zon, hoeveel stress in je leven en je lichaamsbeweging ook heel erg van belang. Vanaf jongs af aan een gezonde levensstijl hebben zal heel positief bijdragen aan het jong houden van je huid. Zo voorkom je dus op jonge leeftijd al huidveroudering. Probeer zo vaak mogelijk dag- en nachtcrèmes op te doen, gezichtsmaskers te gebruiken en je gezicht goed te reinigen. Ze helpen de huid zoveel mogelijk te voeden en hydrateren en zorgen zo voor een stevige huid. De meeste crèmes bevatten ook een UV filter die de huid beschermt tegen de zon.

 

Mocht het toch zover komen dat je echt niet blij meer bent met de staat van je huid, dat de rimpels erger worden of dat je wangen gaan inzakken zonder dat je er iets aan kunt doen. Dan kunnen botox en fillers toch nog een oplossing voor je bieden. Je kunt rimpeltjes laten wegwerken met een botox behandeling of je gezicht meer volume geven met fillers.

 

https://faceland.nl/