NGS West1
Image default
Health / Alternative

Snel fit worden met Bodytec

Bodytec is een snelle workout die zeer effectief is (bodytec training? Klik hier!). Hoewel de workout maar kort is, traint u vrijwel al uw spieren. Dit is ideaal wanneer u geen tijd heeft om te sporten, of bijvoorbeeld een fysieke beperking waardoor uw lichaam het niet aankan om te lang te sporten.

 

Een complete workout met zichtbaar resultaat met Bodytec

 

Bodytec is de perfecte oplossing wanneer u geen tijd heeft om uren te zwoegen in de sportschool. Voor veel mensen is dit het geval, vanwege een druk leven met veel werk en school. Bodytec is een erg effectieve manier van sporten, welk doel u nou ook heeft. U kunt er spiermassa mee opbouwen, maar ook fitter mee worden. Ook afvallen of bijvoorbeeld het verminderen van andere gezondheidsklachten kan bereikt worden met Bodytec.


Maar hoe werkt Bodytec dan precies? Bij Bodytec wordt er gewerkt met elektrische impulsen die uw spieren versterken tijdens uw workout. Normaal gesproken is het haast niet mogelijk om bepaalde spieren te trainen, omdat deze dieper liggen. Ook kan dit dan heel veel moeite kosten. Met Bodytec is dit wel mogelijk, en is het ook mogelijk om meerdere spieren tegelijkertijd te trainen. Zo blijft uw lichaam in balans. Mocht u een lichamelijke beperking hebben, dan is Bodytec de perfecte oplossing. U hoeft u namelijk niet compleet in te spannen, en vanwege te korte duur is de workout voor iedereen goed te doen. Een Bodytec training duurt ongeveer twintig minuten.

 

Nou vraagt u zich wellicht af waar u dan zo’n Bodytec workout kunt proberen. Hiervoor moet u bij Van Schaik personal training zijn. Hier werken alleen professionals die alles weten op het gebied van beweging en gezondheid. Hun doel is om u persoonlijk te begeleiden, en u zo helpen het gewenste resultaat te bereiken. Ook is het natuurlijk belangrijk dat dit resultaat langdurig zal zijn, en u een gezonde leefstijl kan aanhouden.

 

Meld u aan voor een gratis proefles Bodytec

 

Wanneer u interesse heeft in Bodytec kunt u zich vandaag nog aanmelden voor een gratis proefles. Mocht u andere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met van Schaik personal training.