NGS West1
Image default
Health / Alternative

Grafstenen Utrecht

Onlangs moesten we noodgedwongen op zoek naar grafstenen in Utrecht. Mijn oom en tante, die beide dik in de tachtig waren, kwamen zeer kort na elkaar te overlijden. Beide hadden een broze gezondheid, maar het gebeurde toch vrij onverwacht. Mijn oom was al een poosje ziek, en had niet al te lang meer te leven, zo was voorspeld. Toch hadden we verwacht dat hij nog wel wat langer zou leven. Helaas mocht het niet zo zijn. Mijn oom en tante waren al meer dan 60 jaar samen. Ze waren onafscheidelijk en hebben altijd een mooi en gelukkig huwelijk gehad. Ze hebben allebei altijd hard gewerkt, en daarna hebben ze in een goede gezondheid van hun pensioen kunnen genieten. Ze hielden ontzettend veel van reizen en van kamperen. Dat kamperen hebben ze gedaan totdat ze dik in 70 waren. Daarna begon het allemaal wat minder praktisch en minder comfortabel te worden, en zijn ze daarmee gestopt. Mijn tante, kon het het overlijden van mijn oom blijkbaar niet verdragen, en een week later overleed zij ook. Op het eerste gezicht leek het erg wrang, dat het op deze manier moest gebeuren, zo kort na elkaar. Nu ,achteraf beseffen we dat het misschien wel beter is op deze manier. Mijn tante heeft gelukkig nooit de pijn en de eenzaamheid ervaren die zovelen onder ons wel ervaren in de laatste jaren van hun leven. Ineens moesten we op zoek naar grafstenen in Utrecht, daar woonden ze al jaren namelijk. Wanneer je op zoek gaat naar grafstenen in Utrecht, dan is Artea een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Grafstenen in Utrecht bij Artea Grafmonumenten

Voor grafstenen in Utrecht en omgeving is Artea al jarenlang een zeer gewaardeerd bedrijf. Bij Artea begrijpt men dat het verlies van een dierbare een ingrijpend moment is. Ook begrijpt men dat elk persoon uniek is, en daarmee ook een uniek grafmonument verdient. Bij Artea kan je kiezen uit een bestaande collectie, en je kan een uniek ontworpen steen laten maken. Wanneer je op zoek gaat naar grafstenen in Utrecht, bezoek dan eens de website van Artea, of neem geheel vrijblijvend contact op. Voor grafstenen in Utrecht, maar ook in Alkmaar en Veenendaal kan je terecht bij Artea.

Waardig afscheid

Wanneer je op zoek bent naar grafstenen in Utrecht, dan kan je ook een afspraak maken met Artea. Bij Artea gaat men integer te werk en begrijpt men het belang van een waardig afscheid. Artea levert al jaren grafstenen in Utrecht en omgeving, en weet daarom als geen ander wat het betekent om afscheid te moeten nemen van een dierbare.

Bekijk de informatie voor het assortiment grafstenen in Utrecht: https://arteagrafmonumenten.nl/grafstenen-utrecht/.