NGS West1
Image default
Health / Alternative

Een privé sauna naar uw smaak

Velen onder ons vullen de begrippen ‘wellness’ en ‘ontspanning’ in op onze eigen manier. Vaak zijn mensen dan ook sceptisch tegenover private sauna’s. Men vraagt zich vaak af of er in de privé sauna’s in Antwerpen wel voldoende faciliteiten aanwezig zijn en zo ja, of deze faciliteiten voldoen aan hun idee van ontspanning. Daarnaast wilt u natuurlijk een algeheel kwalitatieve saunaervaring beleven. Gelukkig heeft u de mogelijkheid daartoe dankzij het aanbod aan kwalitatieve wellness rooms.

Verschillende ontspannende arrangementen

Iedereen heeft zijn eigen favoriete onderdeel van een saunabezoek. De één zwemt graag, de ander ondergaat graag aromatherapie, enzovoort. Gelukkig heeft u voldoende opties om uit te kiezen dankzij de verschillende arrangementen die u worden aangeboden. Zo kan u een privé sauna met zwembad vinden, maar ook een privé wellness voor twee waar u heerlijk kan genieten samen met uw partner. Voor iedereen bestaat wel een passend arrangement, waar uw voorkeur ook naar uitgaat.

Extra luxe opties

Wilt u uzelf of een ander écht goed in de watten leggen? Dan heeft u meestal ook de optie om voor een extra verwenpakket te kiezen. Zo kan u vaak genieten van een lekker ontbijt, een flesje wijn of bubbels, een massage, enzovoort. Het is niet uitzonderlijk dat u deze extra luxueuze opties terugvindt in uw privé sauna naar keuze, dus vergeet hier zeker niet naar te informeren voor uw bezoek! Vaak is het namelijk wel nodig om tijdig aan te geven voor welk arrangement u kiest.

 

https://aquatis.be/