NGS West1
Image default
Health / Alternative

Haarimplantatie

 

Wilt u een haarimplantatie laten uitvoeren bij een professionele haarkliniek? Maak dan een afspraak met een consulent van Globalhair.nl en u komt alles te weten over moderne technieken om haarverlies tegen te gaan. Door een gesprek aan te gaan met een haarspecialist kunt u te weten komen waar u de beste haartransplantatie kunt laten uitvoeren in België, Nederland en Turkije.

Door onze kennis en ervaring kunnen we u precies vertellen wat er komt kijken bij een behandeling waarbij u uw haren laat implanteren. Dat kan tevens gaan om wenkbrauwen en baardharen. Zo kunnen we u wijzen op de meest professionele FUE haarklinieken waar u gebruik kunt maken van de nieuwste technieken op het gebied van haarimplantatie. Wacht niet langer met haaruitval en vraag een consult aan bij Global Hair.ë

Professioneel en pijnloos

Voor professionele en pijnloze haarimplantatie kunt u terecht bij Global Hair. We hebben contact met haarchirurgen in Turkije en België en kunnen u vertellen waar de beste behandelingen worden gegeven. Er zijn vele methoden omtrent haartransplantatie bekend waarvan FUE (follicle unit extraction) de meest bewerkelijke is, maar tevens degene die het meest natuurlijke resultaat oplevert. Bij deze FUE methode worden haren verwijderd met een boortje en vervolgens geïmplanteerd op een andere plek, meestal de kruin. Deze techniek is pijnloos en zorgt voor een natuurlijk herstel van de haargroei. Bij bijvoorbeeld de FUT (follicle unit tranplant) methode wordt een stuk huid weggehaald wat altijd een litteken zal blijven. Wilt u dus exact weten waar u aan toe bent bij een Turkse of Belgische haarimplantatie bij een kliniek laat u dan informeren bij Globalhair.nl.

Goede nabehandeling

Een goede nabehandeling is erg belangrijk voor uw gezondheid en het uiteindelijke resultaat. Global Hair raadt aan om voor een haarimplantatie te kiezen waar ook een goede PRP behandeling bij is inbegrepen. Hiermee kan het weefsel van uw hoofdhuid vele malen sneller regenereren. Maak daarom een afspraak met een professionele haarchirurg die u precies de FUE haartransplantatie kan geven met de beste nazorg. Globalhair.nl kan u helpen met het uitzoeken van de meeste geschikte Belgische of Turkse haarkliniek om uw haren te laten transplanteren.