NGS West1
Image default
Health / Alternative

Tandarts Utrecht

Tandarts Utrecht

Een tandarts Utrecht nodig? We laten u graag kennismaken met Staalwijk Tandartsen. Uw gebit kunt u zien als uw persoonlijke visitekaartje. Goede verzorging en behandeling is dus van groot belang. Bent u op zoek naar een goede tandarts in omgeving Utrecht? Kies dan voor Staalwijk Tandartsen. Hier staat u voorop. Er wordt goed naar uw wensen en behoeften geluisterd en alles wordt goed met u besproken. Voor iedere behandeling wordt daarom genoeg tijd ingepland. Kernwaarden die tandartsenpraktijk Staalwijk goed omschrijven zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, kindvriendelijkheid en esthetiek. Voor behandelingen als esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, parodontitis en hypnose kunt u hier terecht.

Waar wenst u mee geholpen te worden?

Staalwijk is gespecialiseerd in implantologie en endodontologie. Ervaart u problemen met uw gebit? Endodontologie is er om problemen rondom de tanden, wortels en het kaakbot te voorkomen. Naast deze behandelingen bent u hier aan het juiste adres voor:

  • Algemene tandheelkunde
  • Parodontologie

Bij Staalwijk voeren ze dagelijks wortelkanaalbehandelingen uit in de praktijk. De specialisten maken hierbij gebruik van de beste elektronische en digitale instrumenten. Ervaart u problemen met uw tandvlees? Hier helpt Staalwijk u graag bij. Ze vertellen u hoe tandbederf en ontstekingen voorkomen kunnen worden. Voor tandimplantaten bent u hier ook aan het juiste adres. Dit wordt altijd volgens actuele wetenschappelijke standaarden uitgevoerd.

Hypnose

Soms komt het voor dat mensen angst hebben om naar de tandarts te gaan. Het ontstaan ervan kan door een eerdere vervelende ervaring met de tandarts zijn of door ouders die ook bang zijn. Dit is erg vervelend en kan grote invloed hebben op een tandartsbezoek. Staalwijk Tandartsen past hier een vrij unieke techniek op toe, namelijk hypnose. Dankzij hypnosetechnieken kan een patiënt zich meer op zijn gemak voelen. Het begint als aanvulling op de algemene relaxatie. Verschillende therapeutische opties zijn mogelijk: pijn en angstreductie, specifieke ontspanning en het behandelen van fobische klachten.

Kennismaken met Staalwijk?

Wilt u kennismaken met deze tandarts in Utrecht? Breng een bezoek aan de website en vul het contactformulier in of neem direct telefonisch contact op. De eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en controle van uw gebit. De tandarts bekijkt samen met u uw tandheelkundige geschiedenis.

https://www.staalwijktandarts.nl/