NGS West1
Image default
Health / Alternative

Buitengewoon Mediation heeft onze scheiding een stuk gemakkelijker gemaakt

Dankzij Buitengewoon Mediation hebben we onze scheiding goed kunnen afronden. In het begin hadden we steeds ruzie en kwamen we echt niet verder dan alleen maar schreeuwen tegen elkaar dan praten. Daarom werd het tijd om iemand te zoeken waarmee we dit zonder schreeuwen rond konden krijgen. Klik hier voor mediator Maastricht.

Op afspraak bij Buitengewoon Mediation

We hadden een afspraak gemaakt bij Buitengewoon mediation in Sittard omdat we daar goede reviews van hadden gelezen en wij zelf in Sittard wonen. Toen we daar aankwamen ontmoeten we Chantal Gerardu. Zij was een van de eigenaren van Buitengewoon Mediation en zou ons gaan begeleiden in het goed scheiden. We gingen naar een kamer en begonnen onze afspraak met een kennismaking en het vertellen van onze problemen. Hieruit ontstond een fijn gevoel en een goede omgeving waar we onze verhalen kwijt konden zonder tegen elkaar te schreeuwen. We merkte dat het met de hulp van Chantal een veel makkelijker gesprek en onderwerp was om over te praten.

Afspraak voor de kinderen

Ik en mijn partner hebben ook kinderen die bij de scheiding zijn getroffen. Ze hebben veel meegemaakt met ons en vinden het moeilijk om nog te beseffen dat wij gaan scheiden. Chantal bood ons aan om de kinderen ook hierheen een keer te laten komen om ook een soort therapie sessie te doen. Dit vonden wij een goed idee en hadden dus een afspraak met de kinderen. Wij, als de ouders, mochten niet bij het gesprek aanwezig zijn in verband met privacy en vertrouwen. Nadat de kinderen klaar waren voelden ze zich opgelucht en een heel stuk beter. Dankzij Chantal kunnen we nu normaal een scheiding regelen zonder dat onze kinderen daar de dupe worden. Kinder spellen?

Contact

Wilt u ook op een goede manier scheiden en goede afspraken kunnen maken met uw partner zonder geschreeuw tegen elkaar? Kom eens langs in Sittard bij Buitengewoon Mediation en laat u helpen en begeleiden door de experts. Wilt u meer informatie over de diensten die zij uitvoeren? Dan kunt u op de website van hun terecht