NGS West1
Image default
Health / Alternative

Je bent zo oud als je je voelt

Het ouder worden heeft veel invloed op hoe we eruit zien. Vaak laten de jaren tekenen achter op ons gezicht. Vooral bij de mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben gehad is dit terug te zien in het gezicht. Gelukkig zijn er verschillende ingrepen waardoor we er ook nog steeds uit kunnen zien zoals we ons voelen.

Het ouder worden gaat vaak gepaard met het verslapen van de huid. Doordat de huid verslapt zorgt het dat er meer rimpels kunnen ontstaan. Vaak bij de ogen is het erg merkbaar dat de huid verslapt. Dit zorgt ervoor dat je oogleden gaan hangen. Dit zorgt voor een vermoeiende uitdrukking. Terwijl je je eigenlijk heel fit en uitgerust voelt. Een ooglidcorrectie kan hier vaak een oplossing bieden. Dit is een kleine en zeer simpele ingreep waarbij overtollig huid en vet wordt weggehaald boven de ogen. Hierbij wordt het gebied boven de ogen gedeeltelijk verdoofd. Het is een kleine ingreep en duurt niet langer dan 45 minuten. Na de ingreep kun je meteen naar huis. Het zorgt in de periode na de ingreep wel voor een vertekend beeld. Zo kunnen er bloeduitstortingen optreden en kan het blauw worden. Na ongeveer een week zullen deze wegtrekken. De ooglidcorrectie herstel is dus vrij kort. Een ooglidcorrectie kost ongeveer 550 euro en verschilt sterk per kliniek. Het is daarom ook eerst aan te raden om eerst de bovenooglidcorrectie ervaringen van deze verschillende klinieken door te lezen.

Het ouder worden gaat gepaard met verschillende veranderingen die merkbaar zullen zijn in onze uiterlijk. Een paar van deze veranderingen kunnen we tegengaan door middel van cosmetische ingrepen. Het is hierbij wel van belang om dit met mate te doen. En alleen te doen wanneer het je belemmert om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Uiteindelijk kan je alles veranderen aan je lichaam maar echte uitstraling komt van binnen. En kan alleen tot uiting komen wanneer je je lekker in je vel voelt.

http://faceland.nl/