NGS West1
Image default
Health / Alternative

Met plezier naar je werk

Het leven als werkende is voor veel mensen aan de orde van de dag. Het is dan ook voor veel mensen zo dat zij een groot deel van hun tijd doorbrengen op de werkplek en dat is zeker van toepassing wanneer men fulltime werkt. Omdat je er zoveel tijd doorbrengt, is het in ieder geval belangrijk dat je je in ieder geval op je gemak voelt op je werkt en dat je ook zorgt dat je zoveel mogelijk opties ontplooit. Het is daarbij belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden die je hebt en hoe je deze zoveel mogelijk kunt aanwenden aan zo succesvol mogelijk te worden in je loopbaan. Lees hier meer over hoe dit in zijn werking gaat.

Bij nagenoeg elke werkgever zal je de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van een goede loopbaanbegeleiding. Dit is natuurlijk eigenlijk precies wat het woord zegt, een begeleiding in je loopbaan. Deze begeleiding is erop gericht om jou zo goed mogelijk te laten functioneren op je huidige werkplek en je eventueel ook verder te laten groeien. Wanneer het tijd is voor een andere werkplek, of dit nu verplicht is of vrijwillig, kan de hulp van een outplacement bureau worden ingeroepen.

Vaak heb je bij verplicht ontslag de keuze uit een zogenaamde ‘gouden handgreep’ of een outplacement traject. Hoewel het misschien aantrekkelijk lijkt om te kiezen voor de gouden handdruk, hoeft dit niet per se per definitie de beste keuze te zijn. Het geld dat je krijgt is namelijk slechts eenmalig en voorziet jou ook zeker niet direct van een nieuwe baan. Bij een outplacement traject echter krijg je goede begeleiding en dus ook hulp bij het vinden van een nieuwe baan. In deze economisch harde tijden kan die hulp natuurlijk best wel eens meer dan welkom zijn. Het is dus belangrijk om alle hulp die je kunt krijgen, aan te vatten. Klik hier voor meer informatie.

http://www.carrierepoort.nl