NGS West1
Image default
Health / Alternative

Investeer in een gezonder leven met mindfulness

Een ideale wereld bestaat niet maar je kan er wel veel aan doen om het leven zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben het in Nederland goed en tegelijkertijd kennen we veel onrust, druk, verdriet of depressiviteit. Ook vermoeidheid en futloosheid zijn veel gehoorde klachten. Logisch als je ziet wat er allemaal van ons verwacht wordt. Je moet veel ballen in de lucht houden om aan al die verwachtingen te voldoen. Soms lopen we op onze tenen en als dat te lang duurt lopen we op onze reserves. De een houdt dat langer vol dan de ander maar ergens knapt er een keer iets. Eigenlijk ben je dan al rijkelijk laat om de boel te keren maar het is zeker niet onmogelijk. Hoe kun je dit aanpakken? Het antwoord is met mindfulness.

Wat is mindfulness en voor wie is het geschikt

De meeste mensen hebben wel eens van mindfulness gehoord en misschien ook wel de verschillende verhalen die hierover de ronde gaan. Los van die verhalen is het verstandig om te kijken naar de resultaten van voorgaande cursisten. Alleen de mensen die de mindfulnesstraining hebben gehad kunnen aangeven of er daadwerkelijk iets in hun voordeel is veranderd. En uit die resultaten is gebleken dat mindfulness uitstekend werkt om je leven een wending richting de gezonde kant op te sturen. De kunst ligt hem met name in het leren om met je bewustzijn in het moment te zijn, bij datgene wat je aan het doen bent. Hierdoor krijgt je hoofd meer ruimte en rust en dat heeft een groot effect op de rest van je lichaam. Stress is namelijk een grote boosdoener als het gaat om gezondheidproblemen.

Mindfulness Zutphen voor een goed resultaat

Woon je in Zutphen of de nabije omgeving? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mindfulness Zutphen. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen na een intakegesprek aangeven of de 6 weekse training geschikt is om jouw klachten te verminderen. Ben je lusteloos, angstig, gehaast, depressief of heb je andere klachten? Dan kan mindfulness iets voor je zijn.

https://www.tanneverhulst.nl/