NGS West1
Image default
Health / Alternative

Jonger uiterlijk

Een jonger uiterlijk is iets waar tegenwoordig iedereen wel naar op zoek lijkt. Helaas zal vadertje tijd ons uiteindelijk allemaal inhalen en zullen we moeten accepteren dat we nu eenmaal ouder worden. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer klakkeloos te accepteren dat je er ook ouder uit gaat zien. Er zijn tegenwoordig dan ook veel mogelijkheden om je uiterlijk te verjongen, zonder dat daar meteen zeer drastische ingrepen voor hoeven plaats te vinden. Hierdoor verandert je uiterlijk gelukkig niet ineens heel drastisch maar zullen er wel goede verbeteringen zichtbaar zijn. Er zijn dan ook genoeg methoden, bijvoorbeeld een carboxy therapie waarbij er gebruik wordt gemaakt van injectables om het uiterlijk te verjongen.

Bij carboxy therapie wordt er geen gebruik gemaakt van fillers, maar van het onderhuids inspuiten van koolstofdioxide. Koolstofdioxide zorgt ervoor dat de rode bloedcellen in het lijf worden gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat de huid weer jonger eruit zal zien omdat deze beter doorbloed zal zijn. Een betere doorbloeding van de huid zorgt voor een sterkere huid en voor een huid die beter en sneller regenereert. Na het uitvoeren van de behandeling kunnen er enkele blauwe plekken ontstaan op de behandelde gebieden en daarom wordt men dan ook geadviseerd om een aantal weken na de behandeling uit de zon te blijven.

En voor wie jonger uitziende ogen wil, maar geen trek heeft in een behandeling waar messen aan te pas komen, is een ooglidverstrakking een goed idee. Hierbij wordt er dan ook geen gebruik gemaakt van messen, maar wordt er gebruik gemaakt van lasertechnologie. Hierdoor worden de oogleden strakker en oogt men direct een heel stuk jonger dan voor de behandeling. Het is sneller en minder ingrijpend dan een volledige ooglidcorrectie, maar geeft wel degelijke goed resultaten waarmee je zeker goed voor de dag kunt komen en er weer stukken jonger uitziet. 

http://www.clinic63.nl